17 Kasım 2011 Perşembe

Oriflame Alışverişi

Aylardır her defasında alsam mı almasam mı diye düşünürken en sonunda sipariş verdiğim Oriflame'ler. Soldaki losyon ve kapatıcı stik bir tanıdığın siparişi, diğerleri kendime ait.

Pıtrak Otu Özlü Kil Maskesi : Netteki yorumlarda 3lü serinin en iyisi olduğunu okuduğum için denemek istedim. Henüz kullanmadım ancak parfümlü bir ürün. 50 ml'lik birazcık küçük. Daha doğrusu katalogda baktığınızda daha büyük gözüküyor ama küçük olacağını tahmin ediyordum zaten.
Limon Özlü Şampuan: Bunu da denemedim ama çok iyi bir performans beklemiyorum açıkcası sadece kargo sıfırlama ürünü olarak geldiği için listede bulunuyor.
Feet up Aromatic Winter Ayak Bakım Kremi: Bundan önce Neutrogena'nın ayak kremini bitirmiştim ve gerçekten yoğun bir üründü. Vaat ettiği gibi 24 saatlik nemlendirmeyi sağlıyor topuk çatlaklarına iyi geliyordu. Bunu da daha uygun olduğu için aldım ve gerçekten Neutrogena kadar nemlendirme özelliği var hemen hemen aynı ikisi de farkları fiyatları :) bir de feet up advanced serisinin topuk çatlaklarına özel kremini denemek istiyorum o zaman daha iyi bir karşılaştırma yapabilirim.
Swedish SPA Antiselülit Kremi: İşte esas beklediğim bu kremdi. İndirimdeyken 12.90a aldım.
 Sporumu yaptıktan selülitli bölgeye sürdüm ve ilk önce ince bir tabaka ile kaplanmış oldu sonra cilt onu emdikçe bir soğuma başladı :) İşe yarar mı yaramaz mı bilmiyorum açıkcası büyük vaatlerle almadım sadece destek ürünü olur diye düşündüm ama en azından şu bir gerçek ki soğutarak belki de dolaşımı hızlandırıyordur. Ne de olsa selülit aslında bir dolaşım bozukluğu hastalığı olarak tanımlanıyor. Bir de içinde içerken zararlı ama dışardan sürülünce yararlı olan kafein var. Kesin sonuçlar ilerleyen zamanlarda eğer düzenli kullanma disiplinine ulaşabilirsem yazılacaktır :) 

İçerik listesi ise şöyle : 

aqua, butylene glycol, glycerin, carbomer, caffeine, phenoxyethanol, menthyl lactate, imidazolidinyl urea, parfum, polyquaternium-39, sodium hydroxide, methylparaben, helianthus annuus seed oil, zingiber officinale extract, limonene, propylparaben, glyceryl acrylate/acrylic acid copolymer, ethylparaben, propylene glycol, linalool, eugenol, citral, furcellaria lumbricalis extract


Not: Fotoğraf aslında düz olmasına rağmen malesef eklerken çeviremedim, kusura bakmayın :)

7 yorum:

  1. canım pıtrak özlü kil maskesi gerçekten harika bir ürün emin ol kullandıktan sonra çok seveceksin ;) en soldaki krem de gerçekten güzel,ferah bir kokusu var :) Oriflame'in şampuan ve kremlerini ben de beğenmiyorum ama dediğin gibi hep kargo sıfırlama ürünü olarak gönderiyorlar zaten :)

    YanıtlaSil
  2. kendi yaptığım kil maskem bitmek üzere, bitince deneyeceğim hemen :) bu ay da sipariş vereceğim ama bakalım. Sevgili Blog'cum önerebileceğin parfüm var mı Oriflame'den?

    YanıtlaSil
  3. canım benim yaşım 23.Beyaza yakın açık buğday rengi tenim var.Ben şimdiye kadar birçok parfümünü denedim Oriflame'in.Yaşın gençtir diye düşünüyorum; Muse ve Divine gerçekten güzel kokular,gençlere uygun.Dancing Lady en sevmediğim parfüm oldu.Precious Moments idare eder,çok da güzel değil.Giordani White Gold çok güzel ben kullanıyorum ama ağır kaçabilir,biraz daha ileri yaşlar için bir koku.Embrace pembe olan değişik egzotik güzel bir koku,bu da uygun bizim yaşımıza.Volare'nin pembesi inanılmaz temiz bir koku,o kadar temiz ki insanın içini bayabiliyor biraz daha 27-30 yaş kokusu.

    Tabi canım zevkler kişiden kişiye değişir.Ama bana tekrar alacağım kokuları sıralatsan;

    1-White gold 2-Divine mavi olan 3-Muse 4-Embrace pembe olan

    ama bizim yaşımıza en uygunlar Muse ve Divine mavi

    hiç almayacağım kesinlikle dancing lady olurdu.Hiç özel bir koku değil :p

    YanıtlaSil
  4. Teşekkür ederim :) ben de aslında divine mavi ve miss o pembe, mavi arasında gidip geliyorum. koku kartından kokladım ama açıkcası tam güvenemiyorum oraya nedense :D

    YanıtlaSil
  5. kesinlikle güvenme :) ben dancing lady'e vurulmuştum koku kartında ama tek pişman olup aldığım koku oldu kendisi.White gold'u koklayarak aldım,diğerleri hep kampanyalı çok uygun olduğu için koklamadan aldım.Koklayarak aldığım fos çıktı,diğerlerini beğendim :D:D

    YanıtlaSil
  6. canım bende bir mim'in var haberin olsun ;)

    YanıtlaSil
  7. Sevgili Blog'cum yeni vakit bulabildim hemen cevaplıyorum :)

    YanıtlaSil